Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тепер Свої професійні нахили можна дізнатися в режимі он-лайн

Якщо ви ще тільки обираєте майбутню професією, бажаєте змінити її або намагаєтеся визначити свої схильності, вам просто необхідно зареєструватися на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри», - інформують у прес-службі Львівського обласного центру зайнятості.

Про це та інші аспекти профорієнтації фахівці Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості розповіли слухацькій аудиторії під час батьківських зборів, що відбулися у Бориславській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри – це одна із закладок офіційного інтернет-порталу Державної служби зайнятості України. Завдяки цьому ресурсу можна отримати послуги з профорієнтації, не виходячи з дому, зокрема, безкоштовно пройти тестування для визначення нахилів, здібностей та професійних інтересів. Інновація розрахована на учнівську молодь віком від 14 років і доросле населення.

Пройти тестування можна двома шляхами: зареєструватися на інтернет-порталі або звернутися до фахівця з профорієнтації служби зайнятості для отримання коду доступу. Для реєстрації потрібно ввести ім’я, e-mail та придумати пароль. Після виконаних операцій на вашу електронну скриньку прийде інформація із посиланням, натиснувши на яке ви підтвердите реєстрацію. Значно простіше скористатися допомогою посадовця служби зайнятості, котрий зареєструє вас. Для цього йому необхідно вписати у систему ваше прізвище, ім’я, по-батькові та дату народження. Отримавши код доступу, ви заходите за допомогою посилання, вводите цей код і натискаєте на команду «увійти».

Тест складається з трьох прийомів: методика дослідження професійних інтересів і цінностей; методика дослідження IQ та інтелектуальних професійно-значущих якостей та методика дослідження соціально-психологічних професійно-значущих чинників.

Доведеться добряче попрацювати для того, щоб отримати результати. Часові затрати – майже дві години. Тести запускаються поступово за чергою, тому між їх проходженням можна зробити перерви для відпочинку. Завершуючи кожну методику, потрібно натиснути на дискету, щоб зберегти отриманий результат. Бажаємо успіху!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ