Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Ткаченко став керівником державного підприємства Prozorro

Міністерство економіки України призначило директором державного підприємства “Прозорро” Миколу Ткаченка.
Микола Ткаченко

До цього Микола обіймав керівні посади в IT підрозділах провідних українських компаній у різних секторах економіки — зокрема в ТОВ "ПБГ Ковальська", ТОВ "Астарта-Київ", ПрАТ “Київстар”.

“Я захоплювався ідеєю Prozorro з самого початку її заснування, і мені дуже імпонує ця історія. Адже люди, які наважилися ламати корупційну систему в держтендерах, забезпечили державі вихід на якісно новий рівень відкритості. Тож коли я отримав пропозицію приєднатися до Prozorro, навіть не розмірковував. І я сподіваюся, що мій досвід роботи у корпоративному секторі допоможе як продовжити цю велику справу, так і зробити систему Prozorro ще більш технологічною та зручною для користувачів”, — зауважив Микола Ткаченко.

Серед ключових завдань нового очільника ДП “Прозорро” на цій посаді: розвиток електронного інструментарію у системі Prozorro, а також розширення її можливостей для забезпечення прозорої відбудови України.

Наталя Шимко, яка виконувала обов’язки директора ДП “Прозорро” з листопада 2022 року, залишається на посаді заступниці директора компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ