Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ТНМК зняли новий кліп "Небокрай"

Цієї осені Танок на майдані Конґо святкує свою двадцяту річницю. В честь цього вони готують ювілейне шоу «ТНМК. 20 сезонів», яке пройде 25 листопада в Києві в концертному залі Stereo Plaza. Поки гурт готує спеціальні сюрпризи та прем’єри, серед яких буде і новий кліп.

Для екранізації було обрано трек «Небокрай» з альбому «Дзеркало», за створення відео відповідають Кадім Тарасов та Віктор Скуратовський.

«Ми довго шукали з ким зробити «Небокрай» і, врешті решт, зупинилися на їхній ідеї, - Олег «Фагот» Михайлюта. -Йдеться про вибір, який робить кожен в той чи інший момент, прислухаючись до власного внутрішнього голосу. Але інколи навколишній світ навіть не натякає, а кричить водночас і про сьогодення, і про фальш, і тут навіть прислухатися не треба, адже все довкола вже давно як на долоні. Просто розплющ очі».

Прем’єра кліпу «Небокрай» має відбутися напередодні ювілейного концерту.

P.S. Восени 1996 року харківський гурт «Танец на площади Конго» (заснований у 1989 році) та Олег «Фагот» Михайлюта об’єднали зусилля в підготовці до відбіркового туру фестивалю «Червона Рута». Звідти і починається відлік сезонів формації, відомої як Танок на майдані Конґо.

Восени 2006 року гурт зіграв в Києві ювілейний концерт «10 сезонів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ