Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ 3 ноутбуків із потужними процесорами

Покупка портативного комп’ютера – вагома стаття витрат у бюджеті, тому слід виважено приймати рішення щодо вибору конкретного пристрою.

Важливо зупинитись на обладнанні, яке буде швидко працювати у режимі багатозадачності, впорається з «важкими» програмами та прослужить не один рік. Забезпечити досягнення цих цілей можуть апарати з потужними процесорами. Пропонуємо добірку моделей, які вважають кращими на ринку.

Лідери серед ноутбуків із топовим «серцем»

Довгий час поза конкуренцією знаходився продукт Intel, що дозволяло обирати техніку, сумніваючись тільки щодо лінійки або покоління. Тепер до списку тих, серед кого доводиться обирати, додалися процесори виробника AMD. Обидва пропонують гідні продуктивність та технічні характеристики. Зупинимося на конкретних моделях та розглянемо їх особливості.

ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition

Пристрій працює на базі нового процесора AMD Ryzen 9 5900HX, який:

  • має 8 ядер;
  • підтримує 16 потоків;
  • досягає максимальної частоти 4,6 ГГц.

Із такими потужними характеристиками ноутбук дозволить вийти на вищий геймерський рівень. Не відволікатись від гри на шум та не турбуватись щодо перегріву можна завдяки ефективному охолодженню. Його забезпечують термосистема на основі рідкого металу та чотири вентиляційні отвори. Параметри нагріву відслідковує вбудований у корпус інфрачервоний сенсор. Модель ідеально підійде тим, хто хоче купити ноутбук для досягнення успіхів на арені кіберспортсменів.

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED

Пристрій майбутнього зовні стильний, елегантний, без зайвих деталей, а всередині – потужний, швидкий та продуктивний. У ролі «серця», що забезпечує таку роботу, виступає новітній чіпсет Intel Core i9 десятого покоління. Конфігурація передбачає наявність 8 ядер із частотою 5 ГГц.

Сучасна система охолодження AAA Plus зберігає процесор від загрози перегріву. Два вентилятори та додатковий отвір рівномірно розподіляють тепло під час великого навантаження чіпсета. Завдяки цьому повітряний потік збільшується на 36%.

HP Victus 16

Геймерський ПК, який працює на процесорі AMD Ryzen 7, створений для того, щоб повністю поринути в ігровий процес, не переймаючись про деталі. Чіпсет дозволяє забути про зависання та перегрівання. Одна з його переваг – збереження продуктивності навіть під час максимального навантаження у «важкій» грі. Система охолодження представлена двома вентиляторами, трьома теплотрубками і радіаторами. Завдяки такій конструкції гаряче повітря видувається назад і вправо. При достатньо високій продуктивності пристрій працює тихо.

Запропоновані моделі є універсальними рішеннями для дому, роботи та розваг. Обирайте пристрій з надпотужним процесором та насолоджуйтесь максимальною віддачею. Працюйте з технікою на новому рівні продуктивності!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ