Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-постачальників товарів і послуг для протидії COVID-19 в Prozorro

Станом на 30 квітня, державні структури провели закупівлі товарів, робіт та послуг для протидії коронавірусу, згідно з відповідною постановою КМУ, на суму 2,6 млрд грн.
Інфографіка Prozorro.

Найбільшим постачальником за сумою укладених договорів за весь період карантину стало казенне науково-виробниче об’єднання “Форт” МВС України (142,1 млн грн, станом на 30 квітня). Усі контракти компанія уклала зі структурами Нацполіції. Зокрема, “Форт” поставив 250 тисяч костюмів біологічного захисту для Центру обслуговування підрозділів Національної поліції України на суму 69,8 млн грн. Основна діяльність компанії — виробництво та виготовлення зброї. 

На другому місці приватна компанія “Медгарант”, яка має 31 укладений договірна суму 95 млн грн. Ця компанія постачала апарати штучної вентиляції легень для медзакладів Харкова, Одеси, Тернополя, Полтави, зокрема 13 апаратів для Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги на суму 10,9 млн грн. 

На третьому місці за сумою наявних контрактів столичне комунальне підприємство “Київмедспецтранс” (87,6 млн грн). Підприємство переважно надає транспортні послуги медичним закладам Києва. Найбільший контракт - з Київським центром екстреної медичної допомоги на спеціальне транспортне забезпечення медичних закладів за 74,5 млн грн.

Також у топ-5 постачальників приватна компанія “Ксенко” (82,1 млн грн). Зокрема, компанія поставила 17 комплектів ШВЛ для Львівського фтизіопульмонологічного лікувально-діагностичного центру на суму 20,1 млн грн. 

Замикає топ-постачальників за сумою контрактів приватна компанія “Лаб-сервіс” (64,1 млн грн). Компанія поставила 49 апаратів ШВЛ для Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА на суму 37,2 млн грн. 

Водночас топ-постачальників за кількістю укладених угод є іншим. Найбільше контрактів уклала приватна компанія “Лізоформ медікал” (398 виграних тендерів за період карантину). На другому місці медичний центр “М.Т.К.” (331). На третьому мережа торговельних центрів “Епіцентр К” (321). На четвертому - БАДМ-Б (314). На п'ятому - компанія “Медісан” (176).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ