Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Традиційний сніданок з нагоди Дня міста відбудеться на пл. Музейній

Традиційною подією в рамках Дня міста Львова буде урочистий сніданок, який відбудеться 6 травня об 11.00 на площі Музейній (біля Домініканського собору). Усі бажаючі матимуть змогу приємно поспілкуватися за філіжанкою кави та отримати гарний настрій на увесь період святкування, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Однією з подій програми святкування Дня міста натхнення буде сніданок з нагоди Дня міста, який відбудеться в суботу, об 11.00 год. на пл. Музейній. Це той захід, який починає ставати традиційним в рамках програми святкування Дня міста. Ми хочемо, власне, наголосити і підкреслити, що попри багате культурне різноманіття, Львів так само місто, одним з елементів якого є добра кава і нагода приємно поспілкуватися в такій атмосфері.

Відтак, збираємо і львів’ян, і гостей нашого міста, які матимуть таке бажання, які в цей час будуть на площі Музейній, приєднатися до такого відкритого сніданку.

Солодощі, добра львівська кава і супровід класичної музики – для того, щоб одержати добру атмосферу на весь день, на весь період святкування», - зазначив Михайло Мороз, в. о. начальника управління культури ЛМР. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ