Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три головні правила вибору ноутбука онлайн

Комп’ютерна техніка відіграє вкрай важливу роль в житті сучасної людини. Особливо це стосується ноутбуків, які є ідеальним варіантом і для роботи, і для навчання, а також для розваг і дозвілля.

Коли є необхідність придбати класний пристрій в режимі «онлайн», робити це слід уважно та відповідально, без будь-яких поспішних рішень.

Для початку обов’язково оберіть надійного продавця, щоб бути впевненими в тому, що купите дійсно оригінальний і сертифікований ноут. До речі, одним з топових магазинів на вітчизняному Інтернет-просторі є магазин Опеншоп – саме тут ви зможете обрати сучасний ноутбук та безліч інших гаджетів всього в декілька кліків.

Що ж стосується самого процесу пошуку, вибору та, власне, купівлі, тут варто врахувати певні критерії, зокрема мова йде про бренд, технічні параметри та автономність.

Виробник

Орієнтуйтесь на відомі бренди, адже так ви будете впевнені в тому, що обзаведетесь дійсно якісним та продуктивним пристроєм, який прослужить вам довгі роки. Разом з тим уникайте маловідомих виробників, а також товарів з явно заниженою ціною (під такими пристроями можуть приховуватися підробки або репліки). Словом, максимальна пильність тут не завадить.

Технічні параметри

Дайте відповідь на просте запитання: «Для чого мені потрібен ноутбук?» Якщо для роботи, віддайте перевагу моделям з потужним начинням.  Особливо це актуально для програмістів, веб-розробників та загалом представників ІТ-сфери. Тут флагманський процесор і достатня кількість «оперативки» точно не буде зайвим.

А ось для дизайнерів також слід врахувати роздільну здатність екрана. Максимальна деталізація – абсолютний пріоритет, адже так значно легше виконувати робочі завдання.

Не менше значення має і вбудована пам'ять. Тут також орієнтуйтеся на власні потреби: працюєте з графікою, є необхідність зберігати багато файлів? Тоді і «хард» повинен бути відповідний.

Крім того, хорошим плюсом будуть і такі фішки:

  • Наявність сканера відбитку пальців;
  • Підсвітка клавіатури та можливість регулювати яскравість;
  • Наявність достатньої кількості портів тощо.

Автономність

Дуже важливий параметр, а особливо у тому випадку, коли ваша професійна діяльність передбачає постійні відрядження і роботу в нестандартних умовах, де нема доступу до розетки. Саме тому потужна АКБ – це завжди вагомий аргумент, коли вибираєте ноутбуки. Обов’язково зверніть на це увагу, адже тривалий час роботи лептопа в автономному режимі – це завжди круто.

Врахування вказаних вище критеріїв допоможе обрати продуктивний лептоп, який повністю відповідатиме вашим запитам і радуватиме вас стабільною роботою упродовж тривалого часу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ