Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр «Джерело» оновлює команду та запрошує до співпраці

Центр для дітей та молоді з особливими потребами "Джерело" запускає нові напрямки роботи та оновлює команду, запрошує творчу, соціально-відповідальну, креативну молодь. Працює робоча група з представників Наглядової ради та незалежно консультанта Ореста Сліпака для напрацювання основних напрямків розвитку. Вже найближчим часом відкривається вакансія директора центру, а тим часом тренінговий центр починає свою роботу та нові гостьові кімнати Центру уже приймають перші родини, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Колектив Центру засвідчує свою повагу і висловлює вдячність Анні Гайдучок - директору Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» впродовж березня 2014 – листопада 2016 року.

Нагадаємо, Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований у 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 23 роки роботи Центру допомогу отримали близько 5 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні тут щодня займаються 150 дітей та молоді, 200 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ