Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Центр НЕЗЛАМНІ запрошує пацієнтів на безкоштовне шліфування рубців

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) оголосив запис пацієнтів на безкоштовне шліфування рубців за допомогою спеціальної лазерної системи. Це обовʼязкова та необхідна частина лікування усіх, хто постраждав від війни. Про це інформує пресслужба ЛМР.
Фото: UNBROKEN

«Лазерне шліфування рубців – це обовʼязкова та необхідна частина лікування усіх, хто постраждав від війни. Адже кожна мінно-вибухова травма супроводжується опіками, а відтак – рубцями. Вони знижують еластичність шкіри та стають причиною больових відчуттів, дискомфорту, а ще стають перешкодою естетичному вигляду», - пояснюють у центрі НЕЗЛАМНІ Першого медичного об’єднання Львова. 

Лазерну систему застосовують для руйнування і видалення тканин внаслідок вапоризації, яка досягається за допомогою впливу хвиль різної довжини та імпульсивності на певну проблемну ділянку шкіри. Простіше кажучи, лазер видаляє рубці, які залишаються на тілі.

Контактний номер телефону: 0 800 333 003.

Заповнити форму можна тут.

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Також у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Мета центру – аби люди з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а рятувати, протезувати, реабілітувати їх можна було в Україні.

11 квітня тут запрацював сучасний корпус реабілітації. Це 7 поверхів із  найсучаснішим обладнанням для відновлення. Щороку отримувати допомогу тут зможуть 10 тисяч українців. А упродовж 11-13 квітня в цьому корпусі тривав Міжнародний форум реабілітації: фахівці з усього світу – медики, експерти, представники міжнародних інституцій, фондів, європейських країн працюють разом, щоб обговорити, проаналізувати та розробити шляхи якісної реабілітації людей, що  постраждали внаслідок воєнних дій в Україні. Захід відвідали понад 800 учасників.

Сайт проєкту UNBROKEN.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ