Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього місяця у Львові через госпсуд в один день ліквідували чотири підприємства-банкрути

У числі ліквідованих юросіб - Закрите акціонерне товариство «Автонавантажувач», справа про банкрутство якого була відкрита ще понад 10 років тому, та Публічне акціонерне товариство «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури», що заборгувало понад 14 млн. грн. ПАТ «Львівський електроламповий завод «Іскра».

Як вбачається з матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, в листопалі 2020 року згідно ухвал суддів Господарського суду Львівської області у справах про банкрутство було ліквідовано чотири підприємства-боржники.

Більшість ухвал (три з чотирьох), що датовані 17.11.2020 року, були винесені суддею Андрієм Морозюком: щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Стандарт Союз», Приватного підприємства «Баркарола» та ПАТ «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури».

Ще одну ухвалу, що також датована 17.11.2020 року, виніс суддя Андрій Цікало: щодо ЗАТ «Автонавантажувач».

Проваджання у справах про банкрутство ТОВ «Стандарт Слоюз» та ПП «Баркарола» були відкриті на початку року за заявами Головного управління ДПС у Львівській області. Заявлені податківцями кредиторські вимоги до підприємств-боржників, які на даний час вважаються погашеними, склали: до ТОВ «Стандарт Слоюз» - на суму  2  557  984, 34 грн., до ПП «Баркарола» - на суму 3 706 848,59 грн.

Провадження у справі про банкрутство ПАТ Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури госпсудом було відкрито в листопаді 2018 року – за заявою самого акціонерного товариства. Найбільші кредиторські вимоги до «боржника», які на даний час вважаються погашеними, заявило ПАТ «Львівський електроламповий завод «Іскра» - на суму 14 289 144 грн.

Провадження у справі про банкрутство ЗАТ «Автонавантажувач» було порушено понад десять років тому - ухвалою Господарського суду Львівської області від 30.04.2010 року - за заявою управління Пенсійного фонду України в Яворівському районі Львівської області, що висунуло кредиторські вимоги на суму 1 147028,55 грн. Наразі ці вимоги, а також вимоги ще понад 20 кредиторів (у числі яких - Головне управління ДПС у Львівській області з вимогами на суму 2 073250,05 грн)., вважаються погашеними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ