Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Творимо добро разом з Лоло

Львівський «Охмадит» поповнився ще одним кольоровим дитячим куточком. Заслуга цьому - соціальний проект «Острівці радості від Лоло», який передбачає облаштування дитячих куточків у львівських медичних закладах.

Збір коштів проводиться методом продажу чудової дитячої книги «Пригоди акули Лоло». Ця добра казка спеціально написана для проекту, а за вилучені кошти відбувається закупівля меблів для дитячих лікарень.

Авторка проекту, депутат ЛМР Уляна Пак запевняє, що створення кращої атмосфери для діток у медзакладах сприятиме їхньому одужанню.  

«Кожна мама знайома з такою ситуацією, коли в очікуванні прийому до лікаря її дитина нудьгує, скаржиться, вередує. Ми придумали альтернативу гаджетам. Кольорові дитячі столики та кріселка, цікаві розмальовки - все це умови для цікавого і веселого проведення часу в лікарні або очікування в поліклініці. Крім того, дитина матиме змогу спілкування з іншими дітьми», - розповіла Уляна Пак.

Такі куточки максимально наближають дітей до домашніх умов, кажуть медики. Яскрава атмосфера, весело проведений час поборють психологічну тривогу у дітей.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.  


 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ