Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2023 році на парки Львівщини витратять понад 66 мільйонів

Як стало відомо з інформації опублікованої на сайті публічних закупівель Prozorro, на надання послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень Львівської міської територіальної громади виділили понад 66 мільйонів гривень.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Очікувана вартість послуг становить 66 655 000 грн. Замовником є Управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради, яке очолює Олександра Сладкова.

Усього на аукціон було винесено 5 лотів, зокрема:

  • 21 296 577 грн отримає ЛКП "Зелене місто" за послуги з утримання парків: ім. І. Франка, "Замарстинівський", "700-річчя Львова", парк Святого Івана Павла ІІ Папи Римського, "На Валах", "Під Голоском", ім. Б. Хмельницького (смт. Брюховичі), парк обмежений вул. І. Миколайчука, вул. Гетьмана І. Мазепи, вул. Пилипа Орлика та зеленої зони "Кортумова Гора", сквер на вул. М. Кривоноса.
  • 12 866 449 грн отримає підприємство "Парк - Високий замок" — дочірнє підприємство ЛКП "Зелений Львів" за послуги з утримання парків: "Високий Замок", "Залізна Вода" та "Снопківський".
  • 8 060 000 грн отримає підприємство "Личаків-парк", яке теж є дочірнім ЛКП "зелений Львів" за послуги з утримання парків: "Личаківський" в т. ч. Пагорб Слави, "Сад Благовіщення", лісопарку "Погулянка" та зеленої зони "Майорівка".
  • 10 624 000 грн - дочірнє підприємство "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів" на утримання парків: "Піскові озера", "Горіховий Гай", "Боднарівка" та ім. Архангела Михаїла на вул. Стрийській.
  • 13 554 000 грн - дочірнє підприємства "Скнилів-парк" Львівського комунального підприємства "Зелений Львів" за послуги з утримання парків: "Скнилівський", "Левандівський", "Озеро Левандівське", ім. І. Виговського, "Кольонія", парк на вул. Роксоляни, заказник "Торфовище Білогорща" та лісопарків "Білогорща" та "Рудно". 

Станом на сьогодні, 18 січня, всі лоти перебувають в стані очікування рішення та відповідного підписання документів. Реалізація запропонованих проєктів буде тривати до 31 грудня 2023 року.

За дані кошти, ЛКП "Зелений Львів" та його дочірні підприємства повинні проводити очищення доріжок парків від снігу, проводити прибирання сміття, займатись посівом та поливом газонів, здійснювати насадження квітів та дерев і проводити очищення сухостою. Також представники "Зеленого міста" повинні проводити очищення лавок, зокрема від снігу, та проводити миття урн для сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ