Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бродах хочуть вислухати всіх інвесторів будівництва сміттєпереробного комплексу

Учора, 4 липня, у приміщенні Бродівської міської ради відбулися громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території Бродівського району. Про це повідомили у Львівській ОДА.

"Інвестор презентував технологічні та фінансові характеристики підприємства з утилізації ТПВ, ознайомив жителів з можливостями, які дає будівництво сміттєпереробного заводу.

Зазначимо, що земельна ділянка у Бродах розглядається як одна з ділянок під розміщення комплексу з утилізації твердих побутових відходів.

Громадські обговорення вже провели щодо дев’яти ділянок. На сьогодні область докладає необхідні зусилля для формування комплексної системи поводження з ТПВ, що забезпечить ефективне використання вторинної сировини, відходів, як джерела енергії та створення об’єктів поводження з ТПВ безпечних для довкілля.

До 13 липня громадські обговорення проведуть ще щодо семи ділянок.

За підсумками обговорення, громада Бродівщини вирішила вислухала усіх інвесторів, які перемогли у конкурсі із вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації (перероблення) твердих побутових відходів у Львівській області.

Участь в обговоренні взяли представники профільних департаментів Львівської облдержадміністрації, представники міської та районної влади Бродівщини, депутати, громадські активісти, мешканці міста", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що 31 травня цього року на підсумковому  засіданні конкурсної комісії щодо визначення інвестора з будівництва сміттєпереробного комплексу з утилізації ТПВ на території Львівської області визначили переможців. Відтак, одразу три компанії: ТзОВ "Вейст Менеджмент Системс", ТзОВ "Глассворк технолоджі" та інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК" готові до спорудження комплексів з поводженням ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ