Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛОВА розповіли як IRON Lviv Tech Cluster підтримує виробників оборонної сфери

Місія кластера полягає в підтримці стартапів та молодих підприємств у їхньому шляху до успіху, надаючи доступ до ресурсів.

Сьогодні, 3 квітня, Львівська обласна військова адміністрація спільно з IRON Lviv Tech Cluster провели брифінг для military-виробників Львівської області. Під час брифінгу висвітлили питання інновацій в оборонній сфері.

«Силам оборони України сьогодні потрібно багато технічних засобів від РЕБів, до роботизованих платформ та літальних засобів. І ми вже маємо на Львівщині більше 30 виробників, які постачають і розробляють такі речі, однак нам треба більше професійних команд в цій галузі. Львівський технічний кластер є саме тою спільнотою, яка допоможе таким командам швидше зростати і масштабуватись», – зазначив заступник начальника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

IRON Lviv Tech Cluster у Львові та області об'єднує та підтримує тих, хто сьогодні працює задля перемоги, та тих, хто залишається на цивільній стороні інновацій. Місія кластера полягає в підтримці стартапів та молодих підприємств у їхньому шляху до успіху, надаючи доступ до ресурсів, менторства, навчальних програм та  інфраструктури. 

Послуги, які надає кластер своїм учасникам: 

  • юридичні консультації по сертифікації продукції;
  • інформування про грантові та інші можливості залучення фінансування на розробку;
  • допомогу в підготовці пакетів документів на гранти;
  • доступ до власного полігону;
  • доступ до військової експертизи;
  • допомогу з налагодженням постачання необхідних складових.

Як зазначив керівник IRON Lviv Tech Cluster Володимир Чернюк: 

«Ми готові допомагати виробникам на різних етапах розвитку їх продукту, разом з тим ми очікуємо побачити ті команди, які вже щось роблять, і готові цьому приділяти 100% власного часу, а не займатись цим по вечорах після роботи. Давайте разом забезпечимо потреби армії». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ