Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Луцьку громада зібрала гроші на заставу кандидатів

Упродовж минулої доби у Луцьку в екстреному порядку за допомогою соціальних мереж активістам вдалося зібрати гроші, потрібні для внесення грошової застави при реєстрації кандидатів на міського голову і у депутати міськради від Команди принципових.
Віктор Грисюк

Про це у Фейсбуці повідомив прихильник команди Володимир Редкач.

Як відомо, лідер Команди принципових Віктор Грисюк балотуватиметься на посаду Луцького міського голови. Його та список із 42 кандидатів у депутати Луцької міськради висунула «ЕКО ПАРТІЯ БЕРЕЗИ». Також про підтримку команди оголосив очільник ХДС Петро-Андрій Власійчук.

Хто балотується у Луцьку від Команди принципових: список кандидатів

Однак, перед проведенням конференції, де мали затвердити списки кандидатів, представники бізнесу, які підтримували команду без усіляких умов, раптом перестали виходити на зв’язок. Тому пізно ввечері учасники команди зібралися на термінову зустріч, аби вирішити, як діяти далі. Тоді ж вирішили йти до кінця.

У Луцьку громада збирає гроші на реєстрацію та виборчу кампанію Команди принципових

Як повідомив Володимир Редкач, упродовж доби (станом на 10:50 сьогодні, 24 вересня) вдалося зібрати 77 230 грн., тоді як для реєстрації кандидата на міського голову і списку кандидатів до міськради потрібно було трішки більше 76 тисяч гривень. «Ми не припиняємо збір коштів, так як вони, окрім застави на кандидатів, необхідні на виборчий процес... Наступний місяць буде гарячим. І нам разом треба зробити все можливе для перемоги», - зауважив Редкач.

«У Луцьку ключове – пристосуйся! А я не згоден». Візія міста Віктора Грисюка

Лідер команди принципових, яких висунула «ЕКО ПАРТІЯ БЕРЕЗИ», Віктор Грисюк сказав: «Друзі, ви всі неймовірні. За одну добу нам вдалося організуватися і зібрати необхідну суму. Ви показуєте мені, що все це недаремно. Кожна ваша гривня дає нам сили на боротьбу. Ми йдемо від громади, щоб не бути залежними, а відстоювати інтереси лучан та розвивати наше місто. Але розкажу вам невеличку історію. Вчора ввечері, коли ми стояли на межі прийняття дійсно важкого рішення, ми запропонували провести оперативно нараду команди, щоб вирішити, як рухатися далі. Я присів на лавочку, і чекав автомобіль, щоб поїхати до офісу. І до мене підходить 10-річна Софійка, донька Наталі Гуркіної, простягає до мене купюру 100 гривень і каже: «Я вірю в вас. Ви переможете».

Віктор Грисюк: Ми пливем на кораблі без штурвалу і вітрил

«Знаєте, ми дійсно переможемо, бо за нами правда і сила громади, яка може об’єднатися і вибрати сама, хто має керувати містом. Тому не вірте у те, що все вже вирішено, і ваш голос нічого не вартий. Якби це було дійсно так, то б вони не завішували наші міста біг-бордами, не витрачали кошти даремно на рекламу. Тому вірте у себе, вірте у право вибору. І за цей день, лише за 1 день ви показали, що доля міста залежить від кожного з нас. Ми спільно творимо історію. І кожна ваша гривня сьогодні, або ж у наш виборчий фонд після того, як нас зареєструють,це цеглина у фундамент сучасного, комфортного і безпечного міста. Ваш голос буде почутий і він має значення. Не гречка, сітки, продуктові пакети або безкоштовні кульки. Ви будете вирішувати долю міста, бо ви і є місто. Місто творять люди», - сказав Віктор Грисюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ