Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Луцьку громада збирає гроші на реєстрацію та виборчу кампанію Команди принципових

Екстрений публічний збір коштів на внесення грошової застави для реєстрації кандидатів у депутати Луцької міськради та кандидата на посаду міського голови Віктора Грисюка, а також на ведення виборчої кампанії оголосила Команда принципових.

Про це у соціальних мережах повідомляють члени команди.

Як ідеться у повідомленнях, пізно ввечері 22 вересня, за кільканадцять годин до початку конференції для висунення кандидатів у депутати та на міського голову, членам команди довелося зібратися на екстрену зустріч.

Регіональний координатор Міжнародного центру батьківства Володимир Редкач під час онлайн-трансляції пояснив, звертаючись до лучан через Фейсбук: «Ви знаєте, що я не йду в депутати, але зроблю все, щоб мером обрали Віктора Грисюка, а депутатами – представників Команди принципових. Чому я вийшов у прямий ефір? Тому що є направду особлива ситуація, і нам потрібна допомога лучан, тих людей, які хочуть бачити місто набагато кращим».

Лідер Команди принципових Віктор Грисюк зауважив: «У нас були люди, які були готові підтримати чесних і принципових лучан. На жаль, чи злякалися, чи з інших причин, але перестали брати трубку чи виходити на зв’язок. Але оскільки ми не відстоюємо інтереси якогось олігарха, то вирішили не здаватися і йдемо до кінця, щоб дійсно змінювати місто. Кожен може нас підтримати гривнею, 10 гривнями чи 500. Не в грошах справа, а в принципах. Якщо ми хочемо мати незалежних кандидатів, незалежних депутатів і незалежного мера, і ми хочемо рівні права для різних бізнесів, які працюють у Луцьку, а не для одного чи кількох обраних, підтримайте нас, підтримайте Команду принципових. У нас завтра дійсно конференція і нам потрібно внести заставу, велику для нас і мене особисто».

Наталія Гуркіна – дитяча письменниця, яка підтримує Команду принципових, не балотуючись до міськради. Вона додала, що хоча люди вже лягали спати, але зібралися на екстрену зустріч. «Ми вирішили, що йдемо до кінця і кожен із нас вносить посильну суму, для того щоб завтра дати заставу і все таки зареєструватися», - сказала Наталія Гуркіна.

Поки що всі члени Команди принципових вносять у «спільний котел» власні гроші. Перший внесок зробив Володимир Редкач. «Моя сестра привітала мене з днем народження і подарувала 500 гривень. І я вирішив їх дати і додати ще невеличку суму. Разом це становить 777 гривень і це мій внесок. Я розумію, що він не мегамаксимальний, але йде від серця. А це особливі гроші – 100 гривень, які дала донька Наталії Гуркіної. Вона почула про цю ситуацію і дала на перемогу також ці кошти», - зазначив він.

Лідер Команди принципових Віктор Грисюк звернувся до всіх небайдужих лучан: «Ви можете не прийти на вибори. Ви можете прийти і проголосувати за тих, хто дивиться на вас з усіх бордів, газет і екранів. Але ви маєте шанс вибрати тих, хто буде представляти ваші інтереси і відстоювати їх перед тими людьми, чиї обличчя на бордах. Ви маєте можливість змінити ситуацію, бо місто творять люди. Бо місто – це ви, місто – це ми».

Усі небайдужі протягом найближчої доби можуть долучитися до збору коштів для внесення грошової застави задля участі Команди принципових у виборах Луцького міського голови та депутатів міськради.

Для цього кошти можна переказати на картку «Монобанку» :

4441 1144 5118 1950 (Грисюк Віктор Миколайович)

Для грошової застави кандидатів #запринципових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ