Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді ось-ось почнеться голосування за недовіру голові ОДА

У Львівській обласній раді готуються голосувати за недовіру голові Львівської ОДА Михайлові Костюку, повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

В роботі облради оголосили перерву на 15 хвилин, щоб підготуватися до голосування, яке повинно відбуватися в таємному режимі.

Перед тим депутати заслухали звіти заступників голови ОДА, керівників управлінь, витупили також представники фракцій з приводу виконання програми соціально-економічного розвитку області в 2011 році.

Опісля слово взяв голова ОДА Михайло Костюк. Спершу депутати були проти того, щоб надати йому слово. Вони мотивували свою відмову тим, що Костюк делегував право звітувати за минулий рік своїм заступникам, то ж нехай вони і виступають. Однак голова Львівської облради Олег Панькевич все ж надав слово голові ОДА. Михайло Костюк у своєму виступі зазначив, що звітувати за 2011 рік повинні люди, які працювали весь цей час і йому некоректно давати оцінку діям керівників управлінь.

Після виступу голови ОДА питання про виконання програми соціально-економічного розвитку Львівської області поставили на голосування. Депутати ухвалили звіт взяти до уваги. Також вони проголосували за те, щоб, враховуючи звернення об’єднаної опозиції, вважати роботу голови ОДА незадовільною і поставити на розгляд питання про недовіру голові Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ