Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові не вивезли сміття з 255 майданчиків

Станом сьогодні, 6 березня, на ранок тверді побутові відходи не вивезено із 255 майданчиків, з них перевантаженими є 128. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у Львові сміття не вивезено з 255 контейнерних майданчиків. Це 20,5% від загальної кількості. З них 128 майданчиків є перевантаженими.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 72 майданчиків, у Личаківському з 56, у Сихівському з 32, у Франківському з 71, у Шевченківському з 24.

«Кожного дня у місті назбирується сміття. Тому кількість очищених майданчиків постійно змінюється. До порівнювати з вчорашнім днем, то в неділю сміття не було вивезено з 155 майданчиків», - повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР.

Також сьогодні не вивезено сміття з Комунальної 6-ї міської поліклініки, що на вул. Медової Печери, 1. Обслуговує поліклініку фірма-перевізник ТОВ «ДВ-Екосвіт». З Комунальної міської дитячої клінічної лікарні, на вул. П.Орлика, 4. Обслуговує перевізник ТОВ «AVE-Львів». Та комунальної 3-ї міської поліклініки (Дорожня поліклініка), вул. Повітряна, 99. Обслуговує перевізник ТОВ «Спецавтотранс Львів».

Довідка.

Загалом у Львові 1237 сміттєві майданчики. З них у Залізничному районі - 203 майданчики, у Личаківському - 133, у Сихівському - 332, у Франківському - 258, у Шевченківському – 250, у Галицькому - 61.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ