Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові не змогли обрати керівника ЛКП "Лев"

Як повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко, конкурс на посаду керівника ЛКП "Лев" продовжили на два тижні.
Влодко Лучишин

Питання відбору учасників конкурсу, його результати та вимоги до наступних претендентів озвучив учасник конкурсної комісії з відбору керівника ЛКП "Лев", депутат Львівської міської ради від ВО "Самопоміч", голова постійної комісії з питань екології Влодко Лучишин:

"Головною функцією депутатської комісії, якою я маю честь очолювати, була не тільки участь у відборі кандидатів, але і сприяння в забезпеченні прозорості цього відбору. Мені здається, що вже прозорішим цей конкурс просто не міг би бути. Було широко представлене зоозахисне товариство і відеотрансляції наших зустрічей і так далі.

Ну а щодо якісної характеристики цього етапу, то насправді так, насправді дуже цікаві й хороші люди подалися і кожен з них має свої сильні сторони. Що важливо, практично всі вони погодилися співпрацювати з потенційним керівником, навіть в разі, якщо вони не будуть обрані. І це мені здається дуже круто, тому що кожен у своїй якісь галузі дуже сильний.

Для наших наступних кандидатів хотілося б порадити, глибинно розуміти концепцію підприємства "ЛЕВ". Це не стерилізаційний центр, це не просто ветеринарна клініка, це не центр адопцій і тим більше не притулок. Просто розуміти, що це таке, і тільки тоді цей претендент зможе збудувати концепцію розвитку цього підприємства у тому комплексі, у тому концепті, в якому воно було задумано і в якому воно показало свої прекрасні результати.

Ми готові працювати ще два тижні, тому чекаємо на чергові заявки".

Вимоги до кандидатів на посаду директора ЛКП «Лев» можна знайти тут. Заявки прийматимуть до 8 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ