Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада оголосила конкурс на керівника ЛКП "Лев"

Як повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, весь процес вибору буде максимально публічний.

"Запрошую потенційних учасників до участі. Вся інформація за лінком нижче. Прохання поширити інформацію про конкурс", - повідомив Москаленко.

З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Він також зазначив, що службове розслідування стосовно в.о. керівника і головного лікаря ЛКП "Лев" завершене. За результатами розслідування було підтверджено їх вину в евтаназії двох собак. В.о. керівника і головного лікаря звільнено з ЛКП "Лев". Далі міру відповідальності даних осіб встановлюють правоохоронні органи.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо, керівник депутатської комісії з екології Влодко Лучишин, керівником повинен стати жорсткий менеджер. Він підтвердив, що основним спрямуванням даного підприємства залишається адопція тварин і в жодному разі не стоїть питання перетворення ЛКП "Лев" не притулок. І це повинен розуміти й новий керівник.

"Ну так, якщо не вдається прилаштувати собаку, то її прийдеться відпускати. Але вона повинна бути здорова, стерилізована, чипована. Звичайно, що потрібно буде робити максимальний акцент на адопцію, але в жодному разі не притулок.

Це має бути управлінець, який має взяти собі головного лікаря і вони повинні працювати в тандемі та розуміти один одного. Але керівником мусить бути менеджер, а не зоозахисник", - підтвердив Влодко Лучишин.

Влодко Лучишин

"Попередньо також обговорили, що коли з'явиться керівник, то ми обов'язково сформуємо якусь консультативну раду. В яку увійдуть депутати з екологічної комісії, зоозахисника, хтось з ветеринарів, може з ветакадемії, фахівці які будуть незаангажовані, але будуть розуміти процеси, які відбуваються", - повідомив Лучишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ