Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кіоск біля військового госпіталю у Львові торгує з пацієнтами через паркан

1/2
У Львові МАФ на трамвайній зупинці (вул. Личаківська) біля території Військово-медичного клінічного центру Західного регіону зробив ще один вихід і проводить торгівельну діяльність просто на територію госпіталю через паркан. Військовослужбовцям, які проходять лікування в госпіталі, навіть не потрібно виходити за межі території госпіталю, адже їм продають все через паркан.

Лікарі припускають, що в такий спосіб військовослужбовцям можуть продавати і алкогольні напої, споживання яких на території заборонено.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник Іван Гайда зазначив, що вплинути на це госпіталь можливості не має.

«Ми маємо не суцільний паркан. Підприємець зробив врізку тільки у себе в павільйоні. Однак, через паркан може передавати товари. Ми повідомили всі відповідні служби. У Львівській міській раді також поінформовані про такі дії підприємця», - сказав Іван Гайда.

Він також зазначив, що на території госпіталю є військова служба правопорядку, і вони намагаються стежити за тим, щоб бійці не купувати і не приносили на територію госпіталю алкогольні напої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ