Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ще одна школа долучилася до проєкту роздільного збору побутових відходів

У Львові учнів ще однієї школи навчатимуть правильно сортувати відходи. До проєкту роздільного збору побутових відходів долучився ліцей №46 ім. В'ячеслава Чорновола.
Фото: ЛМР

«На території ліцею ми вже встановили контейнери для усіх видів відходів та зробити якісне покриття для них. Дітям має бути цікаво, інформативно та весело. Приємно, що все більше шкіл долучаються до проєкту роздільного збору побутових відходів», - зазначили у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, проєкт «Роздільний збір побутових відходів у школах Львівської міської територіальної громади» стартував у березні цього року. Сьогодні до цієї ініціативи долучилося вже 11 навчальних закладів. Як розповідають в міському управлінні з питань поводження з відходами, на території цих шкіл встановили контейнери для усіх фракцій відходів – паперу, пластику, скла, органіки, змішаних відходів, які забирають окремі машини. Відтак, завдяки різнокольоровим контейнерам з яскравими написами і зображеннями діти можуть легко запам’ятати,  куди і що саме викидати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ