Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сім’ї військових потопають у смітті

У військовому містечку Липники (с. Солонка, вул. Повітряна) від 23 грудня 2016 року не вивозили сміття. Люди з острахом очікують на появу небезпечних хвороб. Наразі вже назбиралося кілька КамАЗів сміття, яке розносять пси та ворони. Про це Гал-інфо розповіли місцеві мешканці.
 

Як повідомила в коментарі Гал-інфо начальник філії №1 будинку управління №4 Липники КЕВ м. Львова Любов Худа, усі договори із фірмою перевізником підписані, але від початку року ще жодного разу сміття не вивозили.

«Ми маємо підписані договори з фірмою «САНКОМ-Львів».  Сьогодні я вже вкотре до них телефонувала і говорила за вивіз сміття, що у нас вже справжня катастрофа, але мені сказали, що не мають куди вивозити. Термін, коли можна очікувати вивезення, мені так і не повідомили», - сказала Любов Худа.

За її словами, незважаючи на те, що сміття не вивозять, фірма виставила рахунок за послугу, яку фактично не надають мешканцям.

«За грудень нам виставили рахунок на 10 тис. грн. Я сказала їм, що не оплатимо рахунок до того часу, поки не вивезуть сміття. Згідно з угодою, сміття мають забирати двічі на тиждень у вівторок та п’ятницю, а його від 23 грудня ніхто не вивозив», - сказала вона.

Як розповів Гал-інфо один із мешканців, у Липниках проживає близько 300 сімей військовослужбовців . Окрім того, тут  проживають солдати строкової служби. Епідеміологічна ситуація виглядає досить загрозливо. Ризик для життя строковиків та військовослужбовців через антисанітарію є загрозою для національної безпеки.

Люди також обурені і тим, що незважаючи на те, що сміття від будинку не вивозять з них хочуть отримати кошти за послугу, яку не надають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ