Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Управління молоді, сім’ї та спорту спільно з громадськими організаціями провели понад 100 спортивних заходів у 2015 році

Цього року спортивними організаціями спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту ЛМР проведено 47 спортивно-масових заходів різного рівня на загальну суму 465 тис. грн. та надано організаційну і медійну підтримку організаціям для проведення близько 70 спортивних заходів. Інформує прес-служба ЛМР.

Що стосується співфінансованих заходів, то було проведено 8 міжнародних змагань, 11 змагань всеукраїнського рівня та 28 заходів місцевого рівня.

Загальна кількість учасників, які взяли участь в заходах, становить більше 20 тис осіб.

«Цього року ми багато часу та зусиль вклали у розвиток спорту, промоції здорового способу життя серед дітей та дорослих. Це важлива частина нашої роботи, адже спорт не лише покращує фізичний стан людини, а й розвиває її загалом. Тому ми й надалі забезпечуватимемо належні умови для того, аби спортсмени мали можливість реалізувати свої таланти та здібності і примножити спортивну славу нашого міста», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Нагадаємо, що протягом грудня 2015 року управління молоді, сім’ї та спорту приймає заявки від громадських організацій на конкурс заходів у галузі фізичної культури і спорту на 2016 рік.

Термін подачі документів до 31.12.2015 року включно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ