Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться ІХ Фестиваль активного туризму "Манівці"

24-26 вересня на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (м. Львів, парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29) відбудеться ІХ Міський фестиваль активного туризму "Манівці". Повідомила Анастасія Таранова, турклуб "Манівці".

У день відкриття Фестивалю незмінно пройдуть змагання серед команд підприємств м. Львова, які своїми внесками створили можливість безкоштовної участі для дітей, молоді та усіх охочих. Цьогоріч змагатимуться команди з найрізноманітніших галузей – працівники компаній-виробників, представники ІТ-сектора, великих торгівельних мереж і невеликих приватних підприємств. Таке розмаїття доводить, що у Львові соціально відповідальні підприємства є у кожній сфері. 

Уже традиційно, другого дня Фестивалю – у неділю, 25 вересня – кожен бажаючий може прийти і безкоштовно випробувати усі етапи, представлені тут. За словами організаторів, етапи доступні для всіх охочих, незалежно від віку та не вимагають спеціальної підготовки. А в понеділок, 26 вересня, відбудуться змагання серед команд школярів. Особливу увагу організатори спрямовують на залучення соціально вразливих груп дітей. Тож запрошуються сиротинці, інтернати, громадські об’єднання, які працюють з дітьми!
Програма Фестивалю буде більш насиченою, ніж попередніх років. Поряд із традиційними спортивними дистанціями (скелелазіння, веслування, шнурова траса, велотріал) буде облаштовано спортивно-атракційне містечко з ексклюзивним обладнанням:  бігбол, слеклайн, паркур, бої «сумо», бої на «купинах», скелелазна груша, піраміда,аербег, перегони радіокерованих машин. 

Тарас Білошицький, голова оргкомітету Фестивалю, розповідає: «Головна мета Фестивалю - залучити дітей, молодь та дорослих до активного та здорового способу життя. Приходьте, пробуйте, бавтесь! То задурно . Аби не пили».

Фестиваль активного туризму та дозвілля - соціальний проект Турклубу «Манівці», що втілюється за підтримки управління туризму Львівської міської ради, управління сім’ї, молоді та спорту ЛМР та служби у справах дітей Львівської ОДА.

Детальна інформація про Фестиваль на сайті www.MANIVCI.org

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ