Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся Х Фольк-бал «Перелаз’»

10 червня у Львові відбувся Х Ювілейний благодійний фольк-бал «Перелаз’» на підтримку талановитих студентів Українського католицького університету. Цьогоріч бал відбувався для збору коштів для 45 студентів УКУ.

У межах Фольк-Балу проводився благодійний аукціон, виступ музичного гурту «OtVinta», дитяча програма «Перелазія»: виступ лялькового театру, майстер-класи, забавлянки, квести, інтерактивне шоу.

Організатором Фольк-Балу «Перелаз’» є УКУ, Львівське коло друзів УКУ – неформальна група провідних бізнесменів Львівщини. До неї увійшли особи, що поділяють ідеї та цілі УКУ і готові порадою, особистими контактами, фінансовими чи іншими ресурсами підтримати УКУ та його благодійний проект Фольк-баль «Перелаз’».

Нагадаємо, 30 травня 2008 року у Львові відбувся перший Благодійний Фольк-Баль «Перелаз’» на підтримку талановитих студентів Українського Католицького Університету. Цього року відбувається 10-ий бал для збору коштів для 45 студентів УКУ. Минулого року під час Благодійного Фольк-Балу «Перелаз’» було зібрано близько 3 мільйонів гривень та надано стипендійну підтримку понад 40 студентам.

Український католицький університет є недержавним навчальним закладом та функціонує завдяки підтримці благодійників з України та з-за кордону. На сьогодні повна вартість навчання студента за один академічний рік в Університеті становить 3000 у.о, а оплата, яку самостійно здійснює студент за рік свого навчання, становить тільки 20% від цієї суми. Щоб компенсувати цю різницю, Університет звертається по допомогу до різноманітних фондів та приватних доброчинців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ