Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють оновлений сервісний центр МВС

У межах реформи сервісних центрів МВС у Львівській та ще 4 областях незабаром відкриються сервісні центри МВС нового зразка. Оновлення львівського територіального сервісного центру 4641, який знаходиться на вулиці Данила Апостола, розпочнеться через два тижні, повідомили у секторі зв'язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Орієнтовний початок ремонтних робіт заплановано на кінець жовтня. Тоді приміщення на першому поверсі, де надаються послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, буде закритим. Однак у регіональному сервісному центрі зазначають, що робочий процес не буде перериватись і обслуговувати клієнтів будуть на другому поверсі, однак кількість персоналу там буде значно менша, а отже впаде швидкість обслуговування. Тим, хто зібрався найближчим часом реєструвати чи перереєстровувати автомобіль, радять зробити це до кінця жовтня або ж звертатись у найближчі районні сервісні центри МВС.

«Говорити, що ми крокуємо з часом в ногу, і при цьому залишати приміщення, де клієнта обслуговують через віконце, де йому не комфортно –  нонсенс - це пережитки минулого, з якими ми боремось, щоб довести, що реформа працює у всіх напрямках. Новий сервісний центр буде технічно обладнаний та забезпечений усіма видами зв’язку, що дозволить оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних переваг - наявність електронної черги та системи прозорих кабінетів, використання сучасних технологій та клієнтоорієнтований персонал. »,- розповів Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області. 

У Дніпрі сервісний центр МВС відкриється вже 1 листопада, у першій половині місяця - запрацює для Київської області, а на другу половину листопада заплановано відкриття у Львові,  Вінниці та у Сєвєродонецьку Луганської області. До червня 2017 року планується відкриття нових сервісних центрів у всіх областях  України.

Нагадаємо, що дізнатись розташування найближчих сервісних центрів МВС та перевірити наявність черг в режимі он-лайн можна сайті lvv.hsc.gov.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ