Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові встановлять ящики для збору пластику

Компанія «Львівторгресур», яка знаходиться у Львові і займається переробкою пластику, запропонувала самостійно встановити 80-100 ящиків для збирання пластику, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Івана Рудницького.

«У момент, коли Львів більш-менш чистий, нам потрібно звертати увагу на сортування та переробку сміття, зокрема пластику. У Львові ми маємо компанію «Львівторгресур», яка займається переробкою пластику. «Львівторгресур» має хороше виробництво, на якому працює 150 осіб і вони можуть переробляти необмежену кількість пластикових відходів. До пластикових відходів належать не лише пластикові пляшки, а й пакети, упаковки тощо - все можна скидати в один ящик, з яких згодом забирають ці відходи і фірма вже безпосередньо на заводі його сортує. Тому коли є підприємство, яке безпосередньо займається переробкою пластикових відходів, то гріх цим не скористатись.

Вчора компанія «Львівторгресур» запропонувала встановити 80-100 ящиків самостійно, за власні кошти, і самостійно, власним транспортом, забирати пластик.

Тому плануємо завтра під керівництвом заступника міського голови з питань розвитку провести нараду з головами ОСББ, і якщо вони погодяться на таку пропозицію, то ми передамо фірмі дані керуючих ОСББ для узгодження всіх питань», - розповів Іван Рудницький, директор департаменту з питань поводження з відходами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ