Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові встановили новий апарат для обстеження перед трансплантацією кісткового мозку

Імуноферментним аналізатоом (ІФА) вже користуються медики діагностичної лабораторії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

Новий пристрій вкрай важливий у діагностиці онкогематологічних, ревматологічних захворювань, імунних дефектів, а також в обстеженні дітей та підлітків, які потребують трансплантації кісткового мозку.

Сучасний ІФА-аналізатор з термошейкером збільшить та розширить можливості лабораторії: на ньому можна виконувати більше різновидів обстежень з кількісними характеристиками. До того ж, одночасно у пристрій можна завантажувати близько 100 взірців матеріалу, що дуже важливо для ЗУСДМЦ, який сьогодні приймає на лікування дітей з усієї України.

Нова апаратура - це допомога від Благодійного фонду «Крила надії» та компанії «JYSK Ukraine», яка передала фонду понад 250 тис грн для придбання обладнання.

«Щира вдячність усім меценатам за обладнання, яке вже сьогодні буде допомагати рятувати життя наших пацієнтів! Разом ми – сила!», - зазначили у Центрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ