Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з початку року госпсуд визнав банкрутами чотири фірми

У їх числі – Товариство з обмеженою відповідальністю «Капрана», ТОВ «ТКМ Плюс», ТОВ «Сінусбуд» та ТОВ «Укртрансальянс».

Як вбачається з Єдиного державного реєстру судових рішень, товариства «Капрана», «Сінусбуд» та «Укртрансальянс» були визнані банкрутами згідно ухвал судді Господарського суду Львівської області Андрія Цікало (від 04 та 09 лютого), ТОВ «ТКМ Плюс» - за ухвалою судді даного госпсуду Василя Артимовича (від 21 січня).

Провадження у справі про банкрутство ТОВ «Укртрансальянс», основний вид діяльності якого «вантажний автомобільний транспорт», госпсудом було відкрито 23.12.2020 року - за заявою ПАТ «Енергомашспецсталь». Ще одним кредитором у цій справі є Головне управління ДПС у Львівській області - з вимогами до ТОВ «Укртрансальянс» на суму 1172584,53 грн.

Справа про банкрутство «Сінусбуд» (що спеціалізується на купівлі та продажі нерухомості) була відкрита за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Агродом ЛТД» - 09.09.2020 року. Банкрутна справа щодо ТОВ «Капрана» (спеціалізація якого - інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем) - за заявою ТОВ «Фінансова компанія «Енерджі Кепітал» (21.09.2020 року).

Провадження у справі про банкрутство ТОВ «ТКМ Плюс» тривало з 02.09.2020 року. За наявною інформацією, основним видом діяльності даного товариства є оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ