Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові заборонили продавати і використовувати феєрверки

Сьогодні, 17 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території Львова. «За» таке рішення проголосувало 54 депутати. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Відповідним рішенням депутати заборонили на території Львова використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки із світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальними ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

Суб’єкти підприємницької діяльності всіх форм власності повинні припинити реалізацію у торговельних мережах феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки із світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальними ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв з моменту прийняття цієї ухвали.

Керівники закладів ресторанного господарства під час проведення святкових заходів повинні забезпечити виконання вимог цієї ухвали.

Районні відділи поліції Львова та патрульні повинні посили контроль та вжити дієвих заходів щодо недопущення реалізації і використання піротехніки у Львові.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, проект ухвали підготували з метою попередження нещасних випадків, заподіяння мешканцям та гостям міста фізичної, психологічної та моральної шкоди, а також враховуючи, що проведення феєрверків, салютів та інших видовищ з використанням піротехнічних виробів з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв одночасно з проведенням АТО на сході України суперечить нормам суспільної моралі та викликає соціальну напругу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ