Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Маріуполі хлопець сфотографувався на фоні палаючого українського прапора

У Маріуполі Запорізької області хлопець, місцевий мешканець, спалив прапор України, сфотографувався на фоні палаючого стягу та похвалився цим в Instagram.

Про це повідомляє Telegram-канал "Катарсис".

7 серпня у спільноті з'явилося фото хлопця, який сфотографувався з палаючим прапором України. При цьому він хвалився своїми м'язами та щодуху намагався показати, який він сильний. Це фото хлопець з Маріуполя виклав на своїй сторінці в Instagram.

Цей "фотосет" швидко розлетівся мережею. За свій допис він отримав щонайменше 10 лайків. А одна із дописувачок сказала, що хлопець – “прямо вогонь”.

В той самий день зловмисник опублікував відео, у якому попросив вибачення. Хлопець сказав, що він усе усвідомив та більше ніколи не буде повторювати такі вчинки.

“Вибачте ті, кого я образив своїм дописом, де підпалив український прапор. Я все усвідомив і більше таке не повториться”,– зазначив поспіхом хлопець.

За обурливий вчинок хлопця можуть притягнути до відповідальності. Так, публічна наруга над державними символами — злочин, передбачений 338 статтею КК України.

Як відомо, такий злочин карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ