Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У навчаннях "Фіарлес Гардіан – 2015" беруть участь військові зведеного загону Східного ОТО

Кожен ранок розпочинається з достатньо виснажливої фізичної зарядки упродовж 1,5 години. Бійці щодня пробігають не менше 4 кілометрів, а вправи направлені на підвищення витривалості. В одному строю із гвардійцями тренуються і американські військовослужбовці.

"Якість харчування приємно вразила, - діляться враженнями  харків’яни. - Для приготування їжі запросили кухарів зі закладів громадського харчування Львова, які мають неабиякий досвід. До того ж ураховують побажання гвардійців щодо складу меню. Додатковим бонусом є практично необмежена кількість овочів та фруктів".

Під час занять постійно присутні перекладачі, але і без їхньої допомоги мовний бар’єр під час спілкування між військовими України та США не виникає. Адже у всіх є базові знання англійської мови і при повсякденному спілкуванні дуже швидко згадується забуте.

Дещо здивувало гвардійців застосування у програмі навчання художніх фільмів, наприклад "Врятувати рядового Райана". Але в цьому випадку перегляд не для розваги, а для навчання. Керівники занять вказують на плюси та мінуси тактики дій військовослужбовців у художній стрічці, загалом обговорюють різноманітні ситуації.

"Попереду ще багато часу для отримання корисних знань і ми цілком готові для плідної співпраці з американськими військовими", - підсумували гвардійці.

За інформацією Національної гвардії України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ