Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рава-Руському лісгоспі проведено семінар на тему «Вихання соснових насаджень»

В Яворівському та Новояворівському лісництвах ДП «Рава-Руський лісгосп» відбувся двохденний семінар на тему «Всихання соснових насаджень».

У роботі семінару під головуванням директора лісгоспу Косовського Антона Петровича та головного лісничого Музики Михайла Миколайовича  прийняли участь лісничі, помічники лісничих та старші майстри лісу. В вступному слові директор зосередив увагу учасників на причинах всихання сосни у Львівському регіоні, наголосив на існуючих потенційних шкідниках і хворобах сосни, їх пошкодженнях та окреслив необхідні заходи протидії, що потрібно зробити у найближчому майбутньому аби зарадити існуючій проблемі. 

В роботі лісової охорони ДП «Рава-Руський лісгосп» по виявленню всихаючих насаджень допомагає квадрокоптер, роботу якого було продемонстровано на семінарі.

Після закінчення теоретичної частини учасники семінару відвідали лісогосподарські об’єкти в Яворівському та Новояворівському лісництвах, у яких напередодні семінару були закладені пробні площі, а також оглянули лісові культури та розсадники. 

У лісі відбулась жвава дискусія та обговорення існуючих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ