Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шевченківському гаю презентували «Смак українських Карпат»

На території музею народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" презентували гастрономічні смаколики «Смак українських Карпат», повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Туристичним групам пропонують продегустувати та придбати екологічну продукцію Карпатського регіону: сири, м'ясо, ковбаси, олію з насіння маку, амаранту, тощо. Тут також можна знайти і чаї, згущене молоко і повидло, яке називають леквар.

Громадська спілка «Карпатський смак» об’єднує 4 області України, та таким чином популяризують культуру виробництва та споживання натуральних продуктів, а також розвивають гастрономічний туризм в Карпатах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ