Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У системі органів ДФС України перестали працювати усі бази даних і сервери, - Добродомов

Від початку тижня у системі органів Державної фіскальної служби України перестали працювати усі бази даних і сервери, через які здійснюється документообіг. Практично це унеможливлює роботу фіскальної служби. Про це повідомив секретар Антикорупційного комітету ВРУ, лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов із посиланням на власні джерела в ДФСУ.

 «Є підозри, що ситуація виникла через зовнішнє втручання у комп’ютерні мережі. А це злочин. Також, імовірно, блокування роботи серверів ДФСУ пов’язане із бажанням певних осіб приховати сліди своїх протиправних дій», – припустив він.

Відтак депутат уже скерував звернення до Генпрокурора України Віктора Шокіна та Голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

«Наше депутатське об’єднання «Народного контролю» просить Генпрокурора пояснити, чому упродовж чотирьох днів не працюють сервери і бази даних у ДФСУ.  Водночас пан Насіров має відповісти, які дії вжила його служба, щоб виявити причини зупинки роботи серверів і баз даних», – повідомив Дмитро Добродомов.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ