Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У відомстві оголосили конкурс на посади у НАБУ

Сьогодні, 11 липня, оголосили конкурс на заміщення вакантних посад у Національному антикорупційному бюро України, повідомляє прес-служба відомства.

- Заступник Керівника підрозділу детективів Головного підрозділу детективів (3 посади)

- Старший детектив – керівник відділу детективів Головного підрозділу детективів (5 посад з наданням робочого місця у м. Києві, Львові, Одесі, Харкові)

- Старший детектив – заступник керівника відділу детективів Головного підрозділу детективів (3 посади з наданням робочого місця у м. Києві, Львові, Одесі, Харкові)

- Старший детектив Головного підрозділу детективів (41 посада з наданням робочого місця у м. Києві, Львові, Одесі, Харкові)

- Детектив Головного підрозділу детективів (40 посад з наданням робочого місця у м. Києві, Львові, Одесі, Харкові)

Із кваліфікаційними вимогами можна ознайомитись за посиланням.

Порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади Національного бюро визначено наказом Директора Національного антикорупційного бюро України від 11 липня 2016 року N189.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.
Документи для участі у конкурсі подаються шляхом надсилання до Національного бюро (03035, м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті “НАБУ” та посади, яку бажає зайняти особа, із зазначеного переліку) протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному веб-сайті Національного бюро.

Контактна інформація:
(044) 246-32-96
E-mail: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ