Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У закладах середньої освіти Львівської області відновлюється навчання

Навчання у закладах середньої освіти Львівщини буде поступово відновлено з понеділка, залежно від розташування школи та можливостей гарантувати безпеку дітям. Про це повідомили у департаменті освіти та науки Львівської обласної військової адміністрації.

За їх інформацією адміністрації навчальних закладів мають обрати одну із двох дозволених форм навчання: Очну або змішану (з урахуванням виконання заходів та завдань, визначених військовою адміністрацією); Дистанційну (з використанням єдиної для закладу навчальної платформи). Заклади освіти також повинні залучити до освітнього процесу дітей, які тимчасово переїхали на Львівщину з інших населених пунктів.

Фахівці департаменту освіти і науки, спільно з науковцями Національного університету «Львівська політехніка» створили Дистанційну школу «Вчитись просто». До викладання предметів у дистанційній школі, на волонтерських умовах долучилися кращі педагоги області. Дистанційна школа забезпечена навчальним контентом, виконані учнями завдання перевірятимуться, а результати обліковуватимуться. Витяг з електронного журналу, з зафіксованими оцінками учня, можна буде в майбутньому подати у заклад освіти за постійним місцем проживання дитини. Для учнів 7-11 класів дистанційна школа розпочинає навчальний процес 14 березня. З 21 березня навчатись у цій школі зможуть учні 5-6 класів.

Зареєструватись для навчання у Дистанційній школі можна за посиланням: https://cutt.ly/fAI1YQ9

Для осіб, які потребуватимуть детальнішого роз’яснення, працюватиме «Гаряча лінія»:

096 014 37 08     

093 547 37 83

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ