Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

UA: ЛЬВІВ очікує на відповідь щодо участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати»

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ попросив кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ Андрія Садового та Олега Синютку до 11 листопада включно надати відповідь про участь у проєкті «Виборчий округ. Дебати». Прямий ефір проєкту заплановано на 18 листопада.

У п’ятницю, 6 листопада, UA: ЛЬВІВ отримала листа від Андрія Садового. У ньому кандидат на голову Львівської ОТГ підтвердив намір прийти до студії Суспільного та взяти участь у програмі «Виборчий округ. Дебати». Відповіді від іншого кандидата на цей пост — Олега Синютки — станом на 15:00 10 листопада телерадіокомпанія не отримувала.

«Регіональне суспільне мовлення вважає своїм обов’язком якісне висвітлення всіх виборчих процесів в країні, зокрема і місцевих виборів. Свою незаангажованість ми довели численними внутрішніми та міжнародними моніторингами - нам немає чого приховувати. Вже третій рік наші журналісти розповідають про кандидатів в проєкті “Виборчий округ” і ми продовжимо цю традицію. До 11 листопада включно ми очікуємо на остаточну відповідь від другого кандидата і готуємось до двох варіантів проведення ефіру», — коментує генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Зазначимо, якщо хтось із двох кандидатів відмовиться від участі у програмі, то прямий ефір проєкту буде скорочено пропорційно на 50%.

Нагадаємо, Суспільна телерадіокомпанія України та всі її регіональні філії, зокрема і телеканал UA: ЛЬВІВ, працюють із дотриманням законів України. Розроблений формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» не суперечить Виборчому кодексу України, відповідає Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України».

Крім цього, Суспільне Львів готове до співпраці з іншими регіональними телеканалами, а саме: дає можливість безкоштовної ретрансляції прямого ефіру токшоу «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада усім зацікавленим медіа. 

Про формат програми можна прочитати за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ