Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна стартує в прем’єрній Лізі націй серед жіночих команд!

Вже сьогодні національна жіноча збірна України стартує в прем’єрному турнірі від УЄФА - Лізі націй серед жіночих команд сезону 2023/2024 років!

Як повідомили в Українській асоціації футболу, перший розіграш жіночої Ліги націй розпочнеться 22 вересня. Груповий етап турніру завершиться 5 грудня, а фінальний турнір змагань пройде з 21 по 28 лютого 2024 року.

Участь у першому в історії розіграші жіночої Ліги націй бере 51 з 55-ти європейських збірних, за винятком Гібралтару, Ліхтенштейну, Сан-Марино та росії.

Українська команда змагатється в Лізі B3. Для виходу до Ліги А наші дівчата мають стати першими в групі або ж виграти стиковий поєдинок проти третьої команди Ліги А, якщо «синьо-жовті» фінішують другими в своєму квартеті.

Результати Ліги націй впливатимуть на розташування збірних у лігах, в межах яких пройде кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи 2025 року.

В стартовому поєдинку, що пройде в польському місті Старогард-Ґданський, збірна України прийме команду Сербії. Трансляцію поєдинку дивіться на регіональних каналах Суспільного мовлення та YouTube-каналі УАФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ