Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

УКРОП ініціює мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги у Львові

УКРОП ініціює мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги у Львові. Проект відповідної ухвали сьогодні, 14 липня, зареєстрований та поданий на розгляд депутатського корпусу Львівської міської ради від фракції «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Про це повідомили у Львівській обласній регіональній парторганізація політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

У Проекті пропонується встановити мораторій (заборона) на введення з 01.07.2016 року в дію підвищення цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в місті Львові.

«Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ціни і ціноутворення», «Про житлово-комунальні послуги» та «Про теплопостачання», з метою забезпечення соціального захисту населення, дотримання Конституції України, основних принципів державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, недопущення загострення суспільної напруги серед населення міста Львова, міська рада ухвалила:

Встановити мораторій (заборону) до 01.01.2017 на введення в дію підвищення цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги, а саме: електричну енергію, природний газ, теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, послуги з гарячого водопостачання і водовідведення для населення в місті Львові.

Заборонити нарахування по рахунках з 01.07.2016 та стягнення з населення в місті Львові пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, визначені п. 1 цього рішення.

Контроль за виконанням ухвали покласти на міського голову Садового А.І.», - йдеться у запропонованому варіанті ухвали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ