Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Університет ім. Івана Франка відвідали учасники ERA BAND CAMP 2023

21 серпня спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка зустріла учасників ERA BAND CAMP 2023, які в межах освітньо-реабілітаційного табору відправляються до Швейцарських Альп.

Проєкт спрямований на відновлення стану українських підлітків, віком 14-18 років, які постраждали внаслідок війни. Про це повідомили в профкомі студентів ЛНУ.

На початку свого маршруту діти завітали до нашого Університету. Привітав майбутніх вступників проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Володимир Качмар, який розповів про особливості освітнього процесу та можливості для розвитку студенства в Університеті.

Представники Первинної профспілкової організації студентів на чолі з головою профкому Миколою Спересенком презентували сучасний етап розвитку Університету, діяльність студентських організацій, напрямки реалізації можливостей для молоді у Львівському університеті, а також провели екскурсію будівлею головного корпусу.

На завершення зустрічі директор Музею історії Університету Юрій Гудима провів цікаву й захопливу екскурсію, під час якої розповів про геніальних випускників нашої Alma Mater, які неодмінно стануть прикладом для юних українців у майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ