Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Галицької РДА з`явився «свій» постачальник послуг?

Згідно даних бази державних закупівель z.texty.org.ua, Галицька районна адміністрація Львівської міської ради впродовж останніх півтора місяці уклала 6 угод із ПП "ВКВ-Сервіс" на суму понад 1,7 млн. грн.

Йдеться в основному про угоди щодо послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території Галицького району м. Львова. Ще одна угода із ПП "ВКВ-Сервіс" була укладена в брезні 2019 року – на суму 554 тис. грн. (стосовно послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг).

Трохи про те, як визначався переможець. У цьому сенсі найбільш показовим є закупівля інженерних та будівельних робіт (послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території Галицького району м. Львова), яку замовник (Галицька РДА Львівської міськради) «роздробив» на 4 допорогових лоти. Преможцем по 4 лотам стало ПП "ВКВ-Сервіс", яке, до речі, раніше за результатами державних закупівель уклало низку угод із ЛКП «Львівелектротранс», що підпорядковується управлінню транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, із відділом освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської місьради.

Загалом, за даними баз державних закупівель, упродовж червня 2016 року-вересня 2019 року ПП "ВКВ-Сервіс уклало 35 угод на сумму 5,6 млн. грн.

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544) було створено у 2010 році. Основний вид його діяльності - виробництво електроосвітлювального обладнання. Керівником, засновником та бенефіціарним власником ПП "ВКВ-Сервіс" є Клименюк Дмитро Олександрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ