Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В концерні "Електрон" спростували заяви мера Києва

В концерні "Електрон" прокоментували заяву мера Києва про несправні гальма одного з трамваїв львівського виробництва, що спричинило ДТП в Києві.

Як зазначили в концерні, з метою з’ясування обставин у м. Київ виїхала експертна група заводу «Електронтранс» на чолі з керівництвом підприємства.

Згідно з актом обстеження трамваю, комісія КП «Київпастранс», яка є експлуатуючою організацією, встановила, що ДТП трапилося через неуважність водія, а не через технічну відмову гальм. Зауважимо, що трамваї «Електрон» обладнані гальмівною системою німецького виробництва HANNING & KAHL, що є однією з кращих у світі.

Також у розповсюдженій інформації Української правди (УП) та інших ЗМІ вказувалося, що трамваї «Електрон» стоять в депо і не здійснюють перевезення пасажирів. Ця інформація не відповідає дійсності. Повідомляємо, що із 10-ти поставлених у м. Київ трамваїв заводом «Електронтранс», 8 експлуатуються київським депо регулярно, 2 трамваї знаходяться в ДЕПО по причині ДТП.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Києва, заявив, що у нового трамвая "Електрон" сталися неполадки в системі гальмування, які призвели до аварії на Борщагівській лінії швидкісного трамвая.

[[297363]]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ