Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛМР відмовились надати журналістам копію кредитного договору по е-квитку

У ЛМР відмовились надати журналістам копію кредитного договору підписаного з ЄБРР на впровадження електронного квитка у Львові.

Нагадаємо, інформаційна агенція Гал-інфо, 15 липня, направила запит до Львівської міської ради з проханням надати копію кредитного договору (з додатками та графіками вибірки коштів), підписаного міським головою Львова Андрієм Садовим та директором ЄБРР в Україні в межах реалізації проекту впровадження автоматичної системи оплати проїзду у місті Львові (електронного квитка).

ЛКП "Львівавтодор" в компетенція якого перебуває проект впровадження електронного квитка у Львові надіслало 19 липня відповідь, що запитувана інформація потребує великого обсягу інформації, тому затребувану інформацію нам нададуть впродовж 20 днів.

Сьогодні, 9 серпня, ЛКП "Львівавтодор" надіслали відписку, що даний кредитний договір є настільки великий, що вони не мають змоги здійснити його сканування і надати для ознайомлення. Натомість пропонують підїхати до них в офіс для ознайомлення.

Журналісти зателефонували в ЛКП "Львівавтодор", виконавцю даного доручення, начальнику фінансового відділу, Садовому Івану, але його не виявилось в робочий час на робочому місці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ