Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В "Львівелектротрансі" забули відкоригувати ціну півторагодинних квитків

Нагадаємо, сьогодні пасажири львівського електротранспорту не змогли придбати квитки на 90 хвилин, які дають можливість проїзду з пересадкою.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"По даному питанню ми очікуємо вирішення технічних проблем, які зараз спостерігаються зі сторони "Львівелектротрансу". Після проведених косультацій маємо інформацію, що найближчим часом послуга буде відновлена", - повідомили Гал-інфо в Приватбанку який надає послугу придбання електронних квитків на проїзд.

Варто зазначити, півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки “трамвай-тролейбус“ для проїзду в електротранспорті м. Львова був запроваджений рішенням № 59 від 25.01.2019, яке на даний час є чинним.

Таким чином, виглядає, що в "Львівелектротрансі" просто забули відкоригувати вартість даних квитків, і щоб не створювати колізію, коли пересадковий квиток дешевший за звичайний, вирішили просто вимкнути можливість їх придбання, до того часу, поки буде змога на найближчому засіданні виконавчого комітету ЛМР прийняти необхідні зміни по коригуванню ціни.

Нагадаємо, що це вже не перші "помилки" Львівелектротрансу. Зранку 27 грудня у додатку «Приват24» несподівано зросла вартість квитків на проїзд у електротранспорті Львова з 5 до 6 грн. Це сталося незадовго до засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, який мав розглядати питання про підняття вартості проїзду. тоді все списали на "збій в системі".

В 2018 році, "Львівелектротранс" понад місяць продавав електронні проїзді квитки дорожче чим зазначалось в рішенні виконкому. Тоді все також назвали збоєм.

Журналісти Гал-інфо не змогли отримати коментар в  прес-службі "Львівелектротрансу" ,але як повідомила Гаряча лінія міста Львова, у зв'язку з технічним збоєм, квитки "проїзд 90 хв" в мобільному додатку "Приват24", тимчасово недоступні. До кінця тижня заплановано відновити дану послугу.

Таким чином "Львівелектротранс" за необхідності може в будь який момент вносити зміни в методи оплати порушуючи рішення ЛМР, пояснюючи це технічними збоями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ