Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В МВС розповіли про результати успішності іспитів для водіїв на Львівщині

У чотирьох областях України, в тому числі на Львівщині, триває пілотний проєкт із забезпечення прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС.

На меті проєкту запровадження сучасних систем відео та аудіо фіксації усіх процесів під час складання іспитів, забезпечення достатньої кількості транспортних засобів для кандидатів у водії та створення зручної системи попереднього запису на іспити.

За перший місяць пілотного проєкту у Львівській області кандидати у водії 3202 рази складали теоретичні іспити та 3981 раз складали практичний іспит.

Загальна успішність складання теоретичного іспиту становить 38,9%. Загалом спостерігаємо тенденцію до зниження кількості успішного складання теоретичного іспиту протягом останніх місяців: у травні – 50,64%, квітні – 61,85%, березні — 64,74%.

Успішність складання практичного іспиту з першого разу — 44%, що становить 1760 осіб.

Загалом з моменту запровадження пілотного проєкту з прозорих іспитів 1378 осіб успішно склали теоретичний іспит та 2023 особи успішно склали практичний іспит на категорію В.

Нагадаємо, кандидати у водії можуть онлайн оформити талон попереднього запису на практичний іспит за допомогою функціоналу Е-ЗАПИС. Відтак, не потрібно відвідувати сервісний центр двічі, спочатку для отримання талона через термінал, а потім для складання практичного іспиту – все можна зробити за один візит.

Зазначимо, у нашому регіоні екзаменаційна діяльність сервісних центрів МВС оптимізована. Частина сервісних центрів надає повний спектр послуг, в той час, як інші сервісні центри МВС більше не приймають теоретичних та практичних іспитів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ