Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В "Опоблоці" виступили за розпуск парламенту

Український парламент повинен бути розпущений, оскільки не в змозі вирішити питання, які сьогодні турбують громадян. Таку думку висловив лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко під час відвідування дитячого табору "Лісова застава" у Київській області у п'ятницю, 19 серпня, передає пресс-служба "Опозиційного блоку".

Як відзначили в прес-службі, вже третій рік поспіль у зазначеному таборі оздоровлюються та відпочивають діти з непідконтрольних територій Донбасу. Тільки цього літа в таборі "Лісова застава" пройшли реабілітацію понад 700 дітей. За словами Юрія Бойка, коли ці діти повернуться додому, потрібно зробити все, щоб в їхніх будинках був мир, а на вулицях не вибухали бомби.

У зв'язку з цим політик зазначив, що "недієздатний парламент, який не займається вирішенням соціальних проблем і питаннями миру, має бути розпущений".

"Парламент, який був обраний в період активних бойових дій, просто не в змозі відповісти на запит суспільства про світ. Він недієздатний, тому ми відкрито запропонували депутатам скласти мандати. Парламент, який не користується підтримкою людей, не в змозі вирішувати питання, які сьогодні турбують громадян, не має права існувати і має бути розпущений", - підсумував Юрій Бойко.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ