Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В суботу відбудеться благодійний аукціон зі збору коштів на лікування важкохворої дитини

23 квітня в Музеї ідей (вул. Валова, 18А) благодійний фонд «Допомога і турбота» спільно з ГО «Мистецьке об’єднання «Текстура» проведуть благодійний аукціон зі збору коштів для чотиримісячної дитини, в котрого діагностували пухлину головного мозку. Організатори планують зібрати 60 тисяч гривень на лікування.

Матвійку чотири місяці, і у нього страшний діагноз – пухлина головного мозку. Тиждень тому йому зробили операцію в Києві, і відправили частину пухлини на дослідження. Стан хлопчика критичний. Під час операції малюк втратив багато крові. Зараз Матвійку лікарі поставили шунт, у нього здутий живіт та тримається висока температура. Кожного дня хлопчику необхідно більше 1000 гривень на ліки.

Благодійний фонд «Допомога і турбота» спільно з ГО «Мистецьке об’єднання «Текстура», в межах щорічної виставки «Весна Текстури» 23 квітня в Музеї ідей (вул. Валова, 18А) проведуть благодійний аукціон, а також розмістять у залі скриньки для пожертв. Загалом організатори заходу очікують зібрати 60 тис гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ