Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

БФ "Допомога і турбота" подав заяву у правоохоронні органи щодо волонтерського авто, яке продав Умрихін

БФ "Допомога і турбота" подав заяву у правоохоронні органи щодо волонтерського авто, яке Фонд свого часу передав теперішньому директорові департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрієві Умрихіну і котре останній продав військовослужбовецю батальйону «Луганськ-1» Петрові Султанові.

Заява розмішена на сторінці  БФ "Допомога і турбота" у Фейсбуці.

Зокрема, у заяві сказано:

«09 лютого 2016 року з повідомлень львівських ЗМІ мені стало відомо, що автомобіль «Опель Фронтера», який БФ «Допомога і турбота» 31 травня 2015 року передав бійцям АТО, став об’єктом купівлі-продажу. Зокрема, військовослужбовець батальйону «Луганськ-1» Петро Султан заявив, що названий автомобіль за ціною 28 тис. грн. йому продав Андрій Умрихін, який нині обіймає посаду директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА. 
31 травня 2015 року я, голова БФ «Допомога і турбота» Мирослав Хом’як у м. Жовква передав тодішньому представнику батальному «Луганськ-1» Андрію Умрихіну відремонтований автомобіль «Опель Фронтера» (темно-зеленого кольору, 1993 року випуску, об’єм двигуна 2,8) для того, щоб той його доправив на передову в зону АТО. 

У БФ «Допомога і турбота» вкрай стурбовані появою такої інформації, яка дискредитує волонтерський рух і руйнує фундаментальні засади його існування та дає підстави вважати, що було скоєно кримінальне правопорушення, яке потребує розслідування.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 55,61,214 КПК України

ПРОШУ:

1. Внести відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочати досудове розслідування.

2. Про прийняте рішення по суті, прошу повідомити Благодійний Фонд «Допомога і Турбота» у встановлений законом строк».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ